Search
Close this search box.

ادرار کردن در طول رابطه جنسی

ادرار کردن در طول رابطه جنسی

ادرار کردن در طول رابطه جنسی یک نگرانی بسیار رایج است. این عمدتاً یک مسئله زنانه است زیرا بدن مردان دارای مکانیسم طبیعی است که هنگام نعوظ از ادرار کردن جلوگیری می کند.

حدود 60 درصد از زنانی که سطحی از بی اختیاری عمومی دارند، در حین رابطه جنسی نشت ادرار دارند. با این حال، برخی از زنان که نگران ادرار کردنشان در حین رابطه جنسی هستند، ممکن است واقعاً ادرار نکنند. در عوض ممکن است در طول ارگاسم انزال زنانه را تجربه کنند. نوشتار ارگاسم در زنان چقدر طول می‌کشد میتواند جالب باشد. 

در مورد انزال زنانه، اینکه این مایع در واقع چه می کند مورد بحث قرار گرفته است. در طول فعالیت جنسی، برخی از زنان در هنگام ارگاسم دفع مایعات را تجربه می کنند. برخی از محققان منبع معتبر ادعا می کنند که فقط ادرار دفع می شود. برخی دیگر معتقدند که غدد پیشابراه مایعی شبیه به انزال مردانه ساخته شده در پروستات می‌سازند.

در یک زن، غدد پاراورترال به عنوان غدد Skene نیز شناخته می شوند. این غدد به صورت خوشه ای در دهانه بیرونی مجرای ادرار زن جمع می شوند و مایعی شفاف یا سفید رنگ تولید می کنند. این ممکن است برای مرطوب کردن مجرای ادرار و بافت اطراف واژن نیز مفید باشد.

بافت اطراف غدد پاراورترال به واژن و کلیتوریس متصل است و این غدد می توانند از طریق واژن تحریک شوند. 

چه چیزی باعث ادرار کردن در طول رابطه جنسی می شود ؟

ادرار هنگام رابطه جنسی اغلب به دلیل بی اختیاری است. بی اختیاری ادرار ناخواسته است. بر اساس گزارش انجمن ملی کنترل، تقریباً 25 میلیون بزرگسال آمریکایی بی اختیاری کوتاه مدت یا طولانی مدت را تجربه می کنند. تا 80 درصد زن هستند. در واقع از هر چهار زن بالای 18 سال یک نفر دچار نشت ادرار می شود.

زنان ممکن است در طول فعالیت جنسی، هنگام ارگاسم یا هر دو دچار نشت ادرار شوند. تحریک جنسی می تواند بر مثانه یا مجرای ادرار شما فشار وارد کند. هنگامی که این فشار با عضلات ضعیف کف لگن ترکیب می شود، می تواند بی اختیاری استرسی ایجاد کند. اگر در طول ارگاسم ادرار چکه می کنید، اغلب به این دلیل است که عضلات مثانه شما اسپاسم می شوند. به این بی اختیاری فوری می گویند.

بی اختیاری فوری از علائم مثانه بیش فعال است. مشخصه آن نیاز ناگهانی و فوری به ادرار کردن و انقباض غیرارادی مثانه است که ادرار را دفع می کند.

بی اختیاری استرسی

بی اختیاری استرسی زمانی رخ می دهد که فعالیتی مانند رابطه جنسی بر مثانه شما فشار وارد کند. محرک های بی اختیاری استرسی برای هر فرد متفاوت است. محرک های رایج عبارتند از:

– سرفه کردن

– خندیدن

– عطسه کردن

– بلند کردن اجسام سنگین

– انجام فعالیت های بدنی مانند دویدن یا پریدن

– داشتن رابطه جنسی

 

عوامل خطر بی اختیاری ادرار چيست ؟

در موضوع ادرار کردن در طول رابطه جنسی برخی از افراد ممکن است در معرض افزایش خطر بی اختیاری در حین رابطه جنسی باشند. در زیر برخی از عوامل خطر رایج ذکر شده است:

– بارداری و زایمان.

– یائسگی.

سنگ مثانه.

اضافه وزن داشتن.

عفونت در دستگاه ادراری تحتانی، مثانه یا پروستات شما.

یبوست.

آسیب عصبی ناشی از شرایطی مانند سکته مغزی و دیابت.

برخی داروها، از جمله داروهای ضد افسردگی خاص و داروهای فشار خون.

ادرارآورهای طبیعی و محرک های مثانه مانند کافئین و الکل.

اختلال در توانایی حرکت آزادانه.

اختلال در عملکرد ذهنی.

جراحی قبلی زنان یا دستگاه ادراری.

بی اختیاری ادرار مردان در حین رابطه جنسی

هنگامی که یک مرد نعوظ دارد، اسفنکتر در قاعده مثانه او بسته می شود تا ادرار نتواند به مجرای ادرار او وارد شود. این بدان معناست که اکثر مردان نمی توانند هنگام رابطه جنسی ادرار کنند.

مردانی که پروستات خود را با جراحی برای درمان سرطان پروستات برداشته‌اند، اغلب بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند، که می‌تواند شامل بی‌اختیاری در حین رابطه جنسی باشد. آن ها به احتمال زیاد در هنگام معاشقه یا زمانی که به اوج می رسند، نشتی دارند.

تشخیص و درمان بی اختیاری در حین رابطه جنسی

اگر فکر می کنید ممکن است در حین رابطه جنسی ادرار کنید، با پزشک خود صحبت کنید. آن ها می توانند به تشخیص اینکه آیا شما در حال ادرار کردن هستید یا نتایج ارگاسم را تجربه می کنید کمک می کند. اگر در حین رابطه جنسی ادرار می کنید، پزشک می تواند گزینه های درمانی را برای کمک به کنترل بی اختیاری خود توصیه کند.

عضلات کف لگن خود را تقویت کنید

اگر شما یک زن هستید، ممکن است پزشک مراجعه به فیزیوتراپیست را توصیه کند که در عضلات لگن زنانه تخصص دارد. تکنیک های بیوفیدبک می توانند علاوه بر تمرینات کگل به تقویت عضلات کف لگن کمک کنند.

تمرینات کگل می تواند به عضلات کف لگن، ماهیچه هایی که از اندام های لگن شما حمایت می کنند و عضلات اسفنکتر که هنگام ادرار کردن یا اجابت مزاج باز و بسته می شوند، قدرت بیافزاید. تمرینات کگل می تواند فواید زیادی داشته باشد، از جمله:

بهبود کنترل مثانه

بهبود بی اختیاری مدفوع، که حرکات غیر ارادی روده است.

افزایش جریان خون به اندام های جنسی و افزایش لذت جنسی.

در مردان، کگل ممکن است نه تنها به بی اختیاری ادرار، بلکه همچنین برای اختلال نعوظ کمک کند. یک مطالعه کوچک منبع معتبر نشان داد که 40 درصد از مردانی که بیش از 6 ماه اختلال نعوظ داشتند، علائم آن ها به طور کامل با ترکیبی از فیزیوتراپی کف لگن و تمرینات کگل در خانه برطرف شد.

تمرینات را می توان به صورت ایستاده، نشسته یا دراز کشیده انجام داد و تقریباً در هر زمان یا مکانی می توان آنها را انجام داد. این ایده خوبی است که قبل از انجام آن ها مثانه خود را خالی کنید.

بازآموزی مثانه

تمرین مثانه به شما کمک می کند کنترل بهتری بر مثانه خود داشته باشید. این به شما امکان می دهد مدت زمان بیشتری بین دفع ادرار فاصله داشته باشید. این می تواند همراه با تمرینات کگل انجام شود.

تمرین مثانه شامل استفاده از سرویس بهداشتی در یک برنامه ثابت است، صرف نظر از اینکه میل به رفتن دارید یا نه. اگر قبل از زمان مقرر نیاز به ادرار کردن دارید، تکنیک ‌های آرام‌سازی به سرکوب میل کمک می‌کنند. به تدریج، دوره های زمانی را می توان با فواصل 15 دقیقه ای افزایش داد، با هدف نهایی فاصله بین 3 تا 4 ساعت فاصله بین ادرار. ممکن است 6 تا 12 هفته طول بکشد تا به هدف خود برسید.

تغییر سبک زندگی

برای برخی افراد، تغییرات سبک زندگی می تواند به جلوگیری از ادرار در حین رابطه جنسی کمک کند:

پوزیشن های مختلف را در حین رابطه جنسی امتحان کنید. این ممکن است به شما کمک کند پوزیشنی را پیدا کنید که به مثانه شما فشار وارد نمی کند.

مثانه خود را قبل از رابطه جنسی خالی کنید.

اگر اضافه وزن دارید، کاهش وزن می تواند به شما کمک کند. پزشک می‌تواند به شما در ایجاد یک برنامه غذایی و تناسب اندام کمک کند.

مصرف نوشیدنی ها و غذاهای حاوی کافئین یا الکل را محدود کنید. کافئین و الکل به عنوان ادرارآور عمل می کنند و همچنین محرک مثانه هستند، بنابراین می توانند میل شما را برای ادرار افزایش دهند.

از نوشیدن بیش از حد الکل درست قبل از فعالیت جنسی خودداری کنید. این امر باعث کاهش میزان ادرار در مثانه می شود.

شما میتوانید مقالات آموزش مسائل جنسی را در سایت دکتر حمید مهرابی و کلینیک تخصصی سلامت جنسی ژوآ مطالعه کنید.

 

 

4/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *